No
Yes
View More
View Less
Working...
Close
OK
Cancel
Confirm
System Message
Delete
Schedule
An unknown error has occurred and your request could not be completed. Please contact support.
Scheduled
Scheduled
Wait Listed
Personal Calendar
Speaking
Conference Event
Meeting
Interest
There aren't any available sessions at this time.
Conflict Found
This session is already scheduled at another time. Would you like to...
Loading...
Please enter a maximum of {0} characters.
{0} remaining of {1} character maximum.
Please enter a maximum of {0} words.
{0} remaining of {1} word maximum.
must be 50 characters or less.
must be 40 characters or less.
Session Summary
We were unable to load the map image.
This has not yet been assigned to a map.
Search Catalog
Reply
Replies ()
Search
New Post
Microblog
Microblog Thread
Post Reply
Post
Your session timed out.
This web page is not optimized for viewing on a mobile device. Visit this site in a desktop browser to access the full set of features.
AWS Summit Anaheim 2018

Agenda

Agenda subject to change

Thursday

Thursday, August 23, 2018

07:15AM - 07:45AM 30-Minute Presentations
Day 1 Theater, The Expo (Level 1)
 
08:00AM - 08:30AM Dev Chats
Dev Lounge, The Expo (Level 1)
 
08:00AM - 08:30AM 30-Minute Presentations
Day 1 Theater, The Expo (Level 1)
 
08:30AM - 09:00AM Dev Chats
Dev Lounge, The Expo (Level 1)
 
09:30AM - 11:00AM Keynote
254 (Level 2)
 
11:45AM - 12:15PM 30-Minute Presentations
Day 1 Theater, The Expo (Level 1)
 
12:00PM - 12:30PM Dev Chats & Startup Talks
Startup Central, The Expo (Level 1)
Dev Lounge, The Expo (Level 1)
 
12:00PM - 01:00PM Sessions & Chalk Talks
259 (Level 2)
254 - Red (Level 2)
254 - Green (Level 2)
254 - Blue (Level 2)
 
12:00PM - 02:00PM Workshops
261 (Level 2)
 
12:30PM - 01:00PM Dev Chats & Startup Talks
Dev Lounge, The Expo (Level 1)
Startup Central, The Expo (Level 1)
 
12:30PM - 01:00PM 30-Minute Presentations
Day 1 Theater, The Expo (Level 1)
 
01:00PM - 01:30PM Dev Chats & Startup Talks
Dev Lounge, The Expo (Level 1)
Startup Central, The Expo (Level 1)
 
01:15PM - 02:15PM Sessions & Chalk Talks
254 - Green (Level 2)
254 - Red (Level 2)
254 - Blue (Level 2)
259 (Level 2)
 
01:15PM - 01:45PM 30-Minute Presentations
Day 1 Theater, The Expo (Level 1)
 
01:30PM - 02:00PM Dev Chats & Startup Talks
Dev Lounge, The Expo (Level 1)
Startup Central, The Expo (Level 1)
 
02:00PM - 02:30PM Dev Chats & Startup Talks
Dev Lounge, The Expo (Level 1)
Startup Central, The Expo (Level 1)
 
02:00PM - 02:30PM 30-Minute Presentations
Day 1 Theater, The Expo (Level 1)
 
02:30PM - 03:00PM Dev Chats & Startup Talks
Dev Lounge, The Expo (Level 1)
Startup Central, The Expo (Level 1)
 
02:30PM - 04:30PM Workshops
261 (Level 2)
 
02:30PM - 03:30PM Sessions & Chalk Talks
254 - Red (Level 2)
259 (Level 2)
254 - Green (Level 2)
254 - Blue (Level 2)
 
02:45PM - 03:15PM 30-Minute Presentations
Day 1 Theater, The Expo (Level 1)
 
03:00PM - 03:30PM Dev Chats & Startup Talks
Dev Lounge, The Expo (Level 1)
 
03:30PM - 04:00PM Dev Chats & Startup Talks
Dev Lounge, The Expo (Level 1)
 
03:30PM - 04:00PM 30-Minute Presentations
Day 1 Theater, The Expo (Level 1)
 
03:45PM - 04:45PM Sessions & Chalk Talks
254 - Red (Level 2)
259 (Level 2)
254 - Green (Level 2)
254 - Blue (Level 2)
 
04:00PM - 04:30PM Dev Chats & Startup Talks
Dev Lounge, The Expo (Level 1)
 
04:15PM - 04:45PM 30-Minute Presentations
Day 1 Theater, The Expo (Level 1)
 
05:00PM - 06:00PM Sessions & Chalk Talks
259 (Level 2)
254 - Red (Level 2)
254 - Green (Level 2)
254 - Blue (Level 2)
 
05:00PM - 07:00PM Workshops
261 (Level 2)
 
05:00PM - 05:30PM 30-Minute Presentations
Day 1 Theater, The Expo (Level 1)
 
05:45PM - 06:15PM 30-Minute Presentations
Day 1 Theater, The Expo (Level 1)
 
06:30PM - 07:00PM 30-Minute Presentations
Day 1 Theater, The Expo (Level 1)